Executive mødebooking

Mødebooking på ledelses- og direktionsniveau.

Executive Mødebooking B2B & B2G, er mødebooking på ledelses- og direktionsniveau. Vi laver kun møder med kvalificerede kunder og langt de fleste ender med aftaler. Dermed skaber vi høj værdi for alle parter.

Vi har fokus på din bundlinje, din forretning og dine salgsmuligheder.

Vores mange års erfaring med markedsanalyse via den gode dialog over telefonen gør os til fantastisk effektive forhandlere.

Vi kommer over skranken i receptionen og får dialogen med beslutningstageren, både i private og offentlige virksomheder.  

Målet for os, er til enhver tid at løfte niveauet af samtalerne og det bookede møde til et plan, hvor der altid er defineret en reel agenda for det aftalte møde.

Vi har naturligvis fokus på punktlighed i form af opfølgning med beslutningstageren, på præcis det aftalte tidspunkt..

Kender du det?

Du kontakter en potentiel kunde for at fortælle om din ydelse, men bliver hurtigt afvist i receptionen?

Du bliver videresendt fra den ene til den anden medarbejder, men kommer aldrig frem til den rette beslutningstager?

Eller du bruger oceaner af tid på at screene markedet for mulige kunder og partnere, men det er svært at finde de nødvendige oplysninger?

Det og meget andet slipper du for, når du overlader din mødebooking til os...

Uanset om du har et produkt eller en serviceydelse, er ny iværksætter eller etableret på markedet, så hjælper vi dig med at komme i kontakt med dine potentielle kunder.

Vi tilbyder:

Executive B2B- og eller B2G mødebooking. 
B2B- og/eller B2G lead-generering.

Alle tænkelige former for analytisk arbejde, produkt- eller markedsanalyser.

Ring til os og hør meget mere!

6166 5647

Et samarbejde med Salgsmani Executive Mødebooking vil typisk bestå af tre faser...

  • FASE 1:
    Et opstartsforløb med en uforpligtende samtale, samt en workshop hvor vi udarbejder en drejebog med dine mål og kriterier for mødebookingen.
  • FASE 2:
    Et fysisk eller virtuelt møde med grundig analyse af dine muligheder ud fra dit budget, samt kommunikation alle parter imellem. Sammen beslutter vi os for processen i samarbejdet.
  • FASE 3:
    Her vil vi sammen med dig gennemgå kampagnens resultater, oplevelser og anbefalinger til fremtiden.

Kompetente mødebookere

Hos Salgsmani er vi stolte over at have Danmarks nok mest kvalificerede og kompetente Mødebookere. Vi er et mindre bureau, hvor alle vores Account Managers er håndplukkede ud fra 3 overordnede kriterier:
Personlighed, kvalifikationer og relevant erfaring.

Tilsammen har vi mere end 30 års erfaring og kan løfte alle telefoniske opgaver, der naturligvis skræddersyes til netop dine behov. Det er indbegrebet af god forretningsforståelse og en kæmpe passion for at skabe værdi og langtidsholdbare relationer mellem alle aktører.

Kontakt os ⇢
Læs mere om os ⇢
Business to government

B2G - Business to Government

Du kender garanteret B2B mødebooking. Men har du og din virksomhed interesse i at få de offentlige beslutningstagere i tale - B2G?

Der er rigtig mange penge i spil i den offentlige sektor. Det kan dog være svært at finde vej i den bureaukratiske jungle og få dialogen med den rette beslutningstager, men det hjælper Salgsmani med.

Mange B2B virksomheder bruger mange arbejdstimer på at forberede og klargøre tilbud på et offentligt udbud, hvad enten dette er på SKI, Stats, eller EU-udbud. Men vidste du, at den offentlige sektor hvert år handler for mere end 110 milliarder i den private sektor, men at det kun er godt 25-30 milliarder, der handles via udbud?

Det står dog ikke skrevet i nogen lov, at den offentlige myndighed skal handle via SKI, Stats eller EU-aftaler. Med andre ord: Der handles hvert år for mere end 70 milliarder udenom offentlige udbud.

Vil du være blandt de virksomheder, der får mulighed for at få en del af kagen og byde ind med dine ydelser til det offentlige? Og savner du kvalificeret viden og kompetencer, der kan åbne døre med de rette beslutningstagere i den offentlige sektor?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Salgsmani allerede i dag.

6166 5647
info@salgsmani.dk

Bliv matchet med de rette leads

Executive Mødebooking B2B og B2G er til virksomheder i Superligaen. Men er din virksomhed ny på markedet og vil I tilmed spare tid og penge på det hårde benarbejde med at indsamle kvalificeret data?

Er du blandt de mange modige, der har kastet sig ud i et erhvervseventyr som selvstændig?

Så kan du med fordel benytte Salgsmani til at komme ud af starthullerne og dermed få fodfæste på markedet.

Salgsmani tager hele den indledende del, der hedder markedsanalyse, behovsafdækning og kontakt til virksomheder, og matcher dit firma med de rette leads.

Med kærlighed til klar tale fin-screener vi markedet, indhenter vigtige data og får sat gang i den gode dialog. Imens kan du fokusere på kerneproduktet, og bruge tiden til det du er bedst til.

Tålmodig telemarketing betaler sig

Der er mange om buddet og salgsetik er vigtig, især i krisetider. Her forsøger mange virksomheder desperat at lokke kunder til via påtrængende og presserende telemarketing. Det giver sommetider pote nu og her, men på den lange bane er det ligesom et impulskøb:

Du bliver tiltrukket af et "unikt" tilbud, lader følelserne løbe af med dig, svinger dankortet og så står du dér med noget, du aldrig havde tænkt, at du havde behov for. Næste dag returnerer du varen.

Vores mange års erfaring har vist, at tålmodig telemarketing betaler sig. Vi kender salgsbranchen ud og ind og samarbejder med mange forskellige typer kunder.

Executive Mødebooking betyder en dybere forståelse af dine ønsker og forventninger til et kvalitetsmøde. Derfor involverer vi os mest muligt i din virksomhed og motiverer dine potentielle kunder, så der ikke opstår skader på vejen.

Kurser i mødebooking

Få undervisning og træning og bliv skarp til mødebooking.  Vi har mange års erfaring og succes med mødebooking over telefonen, og den vil vi rigtig gerne dele ud af, og inspirere andre til at blive effektive forhandlere.

Med vores indgående kendskab til den gode dialog tilbyder vi undervisning i salgets mange faser: Hvad gør dit produkt unikt i forhold til konkurrenterne og hvordan overvinder du din målgruppes skepsis via den helt rigtige indvendingsbehandling? Du får også en værktøjskasse med redskaber til at skabe win-win-situationer for alle.

Men salgsteknik er ikke nok. Forhandlingsteknik handler i høj grad om indstilling og motivation. Og i den forbindelse er tonalitet afgørende, dvs. din stemmeføring og den måde, du fremstår overfor modtageren. På vores kurser får du inspiration til, hvordan du kan booke møder ved hjælp af energi og personlig slagkraft. Dette kan foregå virtuelt eller på et fysisk kursus med et begrænset antal deltagere.

Michael Schachts Pedersens motiverende og humoristiske tilgang til faget, giver kurset en del mere farve, når mange års erfaring og arbejdet med en bred vifte af kunder, giver mange anekdoter og hyggelige timer.

Hvorfor Salgsmani?

Salgsmani er ikke en helt almindelig telemarketingvirksomhed. Vi leverer meget mere end mødebooking.

Hos os er du som kunde altid i centrum og vi bruger tid og tålmodighed til at lære dig godt at kende. Sammen skaber vi langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Det er en god investering, som du kan se på bundlinjen.

Vi løfter overlæggeren, bryder barrierer og kommer i dialog med lederne, der hvor beslutningerne bliver truffet. Vi tør stille de svære spørgsmål til budgetter, marketing identitet og operationelle strategier med henblik på at matche din virksomhed med de helt rette kunder og partnere.

Siden vores opstart i 2018 har vi løbende skabt salgs- og marketingløsninger for en lang række kunder og partnere, der benytter Salgsmani til faste og ad hoc-opgaver.

Kontakt os og hør mere ⇢

Få mere at vide om mødebooking

Vil du vide mere om mødebooking, og hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt os i dag via telefon eller via kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.