Konsultativ rådgivning

Få hjælp til at tilpasse dig morgendagens udfordringer.
Verden er i konstant forandring, og vi er derfor alle nødt til at være omstillingsparate for at følge med.   Hos Salgsmani har vi et bredt kendskab til brancher, markeder og tendenser, der har indflydelse på erhvervslivet og vi følger udviklingen – lokalt, nationalt og globalt.
Konsultativ rådgivning til din virksomhed

Konsultativ rådgivning til din virksomhed

Har du behov for hjælp og indsigt til din virksomhed, så du kan tilpasse dig morgendagens udfordringer?

Siden vi startede op, har vi hjulpet en lang række virksomheder med digital omstilling, og har selv formået at vækste under lavkonjunktur. Ud over vores egen ekspertise har vi et stærkt netværk af partnere, som kan hjælpe med alle brikkerne i puslespillet til at passe.

Vi har til sammen mange års erfaring i at drive virksomhed, og der bor en iværksætter i maven på alle medarbejdere hos Salgsmani.

Kontakt os ⇢

Lidt om vores baggrund

Christian og Michael var kolleger i mange år og arbejdede med henholdsvis marketing og mødebooking inden de valgte at starte en virksomhed sammen.

I 2018 oprettede vi Salgsmani fra bunden, med alt hvad dette indebærer.

Derfor har vi også en komplet forståelse af det at drive en forretning, der skal løbe rundt. Man må simpelthen tænke proaktivt og være omstillingsparat for at få sorte tal på bundlinjen.

Med vores konsultative rådgivning indenfor salg og marketing, hjælper vi din virksomhed til at få det bedste ud af situationen, uanset om du har medvind eller modvind på den berømte cykelsti.

Læs mere om os ⇢

Få mere at vide om konsultativ rådgivning

Vil du vide mere om konsultativ rådgivning, og om hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med, så tøv ikke med at ringe til os, eller at benytte kontaktformularen.