Om os

Få mere at vide om din nye salgspartner.
Salgsmani er stiftet i 2018 på baggrund af mange års erfaring indenfor salg og marketing.

Kærlighed til klar tale

Salgsmani er stiftet af Christian Bredahl og Michael Schacht Pedersen.

Virksomheden startede, fordi vi havde en drøm om at sammensætte vores kompetencer inden for mødebooking og online marketing.

I de mange år vi har arbejdet sammen, har vi ofte diskuteret behovet for at optimere servicen i de brancher vi kender indgående. Alt for ofte stod vi over for virksomheder, der ikke havde en reel mulighed for at tilkøbe salg og marketing samme sted, og mange gange måtte lade sig nøje med fastlagte pakkeløsninger.

Vi så her en mulighed for at løfte vores specialer op på et højere kvalitativt niveau, hvor kundens behov og ønsker kunne være i centrum.

Responsen fra vores netværk og kunder har fra begyndelsen været positiv, og til tider direkte overvældende. Vi måtte give kompetencerne et nyt brand, der synliggjorde for omverdenen at vi nu kunne tilbyde et kvalitets-produkt, og vores kunder skulle vide at vi sad på deres side af bordet… Executive Mødebooking & Moderne Kreativ Marketing var dermed født.

CEO Christian Bredahl
CEO - Christian Bredahl
COO - Michael Schacht Pedersen
COO - Michael Schacht Pedersen

Åben og ærlig dialog

Det ligger i vores DNA at vise respekt for den opgave virksomheder og organisationer kommer med. Derfor er vores dialog med kunden altid åben og meget ærlig.

Vi går aldrig på kompromis med at levere det bedst mulige resultat, og samtidig holde et højt kommunikations-niveau med vores kunder og partnere. Det er årsagen til vores undertitel: Kærlighed til klar tale!

Kontakt os ⇢

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om os og vores kompetencer, så er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon, eller via vores kontaktformular.